Paketit

Käytätkö kuukaudessa pitkin hampain, ja jopa normaalin työaikasi päälle, aikaasi markkinoinnin rutiinitehtäviin? Olisiko sinun kannattavampaa tehdä sinä aikana lisää myyntiä tai kehittää yrityksesi toimintaa? Tai pitää vaikka se yksi ilta vapaata?

Tutustu palvelupaketteihini alla ja lue lisää palveluistani niiden jälkeen!

Apupaketti

520 € + alv / 10 tuntia kuukaudessa

Aukioloajat pitäisi päivittää nettiin, Facebookissa järjestää joku pieni arvonta, etuoveen tilata uudet teipit ja työporukalle uudet lippikset…

Jos pienet markkinointihommat tuntuvat vievän aikaasi siltä oikealta työltä, anna ne minun tehtäväkseni. Kymmenessä tunnissa minä ehdin tehdä aika paljon juttuja, ja samalla sinä voit keskittyä olennaiseen – vaikka kalastukseen.

Saat itse määritellä apupaketin sisällön. Tehtävät voivat vaihdella ja voit käyttää aikaani niihin sinulle vastenmielisimpiin markkinointihommiin. Jotta homma toimisi meidän välillämme, meidän täytyy tutustua toisiimme ja minun yritykseesi. Mutta pidetään homma silti simppelinä ja kevyenä.

Ovatko markkinointisi perusasiat kunnossa? Ne pakolliset, mutta ehkä vähän tylsätkin? Ja tuttavanpalveluksetkin on tullut käytettyä loppuun?

Haluaisitko kontaktoida asiakkaitasi säännöllisillä uutiskirjeillä, houkutella vaihtuvilla nettitarjouksilla, mainostaa eri medioissa, tehdä omia pieniä digikamppiksia?

Soita minulle. Varaan toistuvien markkinointisi toimenpiteiden hoitamiseen 20 tuntia kuukaudessa.

Ennen kuin aloitetaan yhteistyö, haluan perehtyä hyvin yritykseesi ja toimintaanne. Voit ajatella minua osa-aikaisena työntekijänäsi, joka vastaa yrtyksesi markkinoinnin toimenpiteistä sinun visiosi ja asettamasi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kokopaketti

1.350 € + alv / 30 tuntia kuukaudessa

Onko yrityksenne markkinoinnista vastaava hukkumassa töihin? Ulkoistamalla rutiinit voisitte vapauttaa resursseja vaikka markkinoinnin kehittämiseen.

Tilaamalla Kokopaketin, olen aina käytettävissänne. Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella takaamme yhteistyön jatkuvuuden, eikä toistuvia tarjouskilpailuja eri freelancereiden kanssa tarvitse enää käydä.

Hyvän perehdytyksen jälkeen olen yrityksenne out-house markkinointikoordinaattori. En vie paljon tilaa, ja minulla on oma kone ohjelmistoineen.

Minulla on sinulle aikaa

Ostamalla minulta palvelupaketin, varmistat itsellesi sen verran aikaa tehdä jotain toimintasi ja itsesi kannalta tuottavampaa.Tekemättömät pikkuhommatkaan eivät enää paina takaraivossa, kun ne voi nopeasti siirtää minulle pelkällä forward-näppäimellä.

Säästät toimisto- ja laitehankinnoissa

En vie paljon tilaa. Teen töitä omasta toimistostani käsin, omilla välineillä ja ohjelmistoilla. Investoit minuun aikaasi yhden päivän perehdytyksen verran (en itse veloita perehdytykseen käytettävästä ajasta) ja jatkuva sopimus takaa, että asioita ei tarvitse aina selittää vaihtuvalle ihmiselle yhä uudestaan ja uudestaan.

Välillämme on kumppanuus- ja asiakassuhde. Sinun ei tarvitse varautua työnantajan velvollisuuksiin. Maksat kuukausittain vain sovitun verran.

Toimintatapani

Ennen varsinaisen työn aloitusta pidetään yhteinen perehdytys, jossa tutustun yritykseenne ja saan tarvittavat tiedot, tunnukset ja materiaalit sovittujen tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen. Toimiva yhteistyö vaatii aluksi varmasti tiivistäkin kommunikointia. Sinä kerrot mitä tehdään ja miten, minä toteutan. Yhteisen linjan löydyttyä vaivaton yhteistyö helpottaa molempien arkea.

Työn ja kustannusten määrä on aina tiedossa

Lähetän sinulle kaksi kertaa kuussa tuntiraportin, jonka avulla voit seurata käytettävissä olevaa aikaa ja tehdä päätöksiä esim. suuremman tuntimäärän tarpeesta. Paketin suuruutta voimme muuttaa yhteisestä sopimuksesta kuukauden varoajalla.

Hups, lipsahti yli sovitun ajan

Joskus saattaa tulla mieleen joku yksittäinen homma, joka pitää hoitaa ja paketin aika uhkaa loppua. Paketin päälle tehtävät työt veloitetaan tuntiperusteisesti á 55 eur / h (+alv). Minä kerron aina ajoissa, jos näyttää, että sovitulla tuntimäärällä ei pärjätä.

Pidäthän sinäkin lomaa?

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi laittaa kuukaudeksi tauolle kerran vuodessa. Olen tauon jälkeen edelleen yrityksenne käytettävissä sopimuksemme mukaisesti. Haluan yhteistyömme olevan sinulle helppoa ja riskitöntä.

Paketteihin voi sisällyttää seuraavia töitä:

Paketteihin voit sisällyttää mm. seuraavia töitä yrityksellesi sopivassa suhteessa: verkkosivujen sisältöpäivityksiä, somepostauksia, sometilien moderointia, pieniä taittotöitä, mediayhteyksiä, uutiskirjeiden tuotantoa ja lähetystä, blogitekstejä, kevyitä digikampanjoita, kuvausjärjestelyjä, projektinhallintaa, analysointia, raportointia…

Teen myös muita markkinointiin liittyviä projektiluontoisia töitä, lue lisää täältä.

Lyhyesti:

  • Olen kuukausittainen vakaa resurssi käytössäsi.
  • Perehdyttämiseni on sinulle maksutonta.
  • Kustannukset ennakoitavissa tarkasti.
  • Ei investointikustannuksia tai työnantajavelvollisuuksia.
  • Palvelun voi tauottaa loman ajaksi (1 kk/ vuosi).
  • Paketteihin voit sisällyttää haluamiasi markkinoinnin rutiinitöitä, jotka sovimme yhdessä sopimusta tehtäessä.
  • Sopimus on voimassa toistaiseksi.
  • Muutokset sopimukseen tehdään yhdessä sopien kuukauden varoajalla.

Ota yhteyttä!

mira@konmira.fi